بیماریها, بلاگ

درمان آلرژی و حساسیت های فصلی در طب سنتی

الرژی

الرژی و حساسیت های فصلی را با نگاهی به طب سنتی چگونه درمان کنیم :

الف : الرژی فصل تابستان نتیجه غالب شدن خلط صفرا(یعنی اخلاط گرم و خشک  کثیف و مزمن در تمام سیتم بدن فعال) شده است و نتیجتا اخلال در سیتم دفاعی بدن شکل می گیرد .

ب : الرژی فصل پاییز  نتیجه غالب شدن خلط سودا (یعنی اخلاط سرد و خشک کثیف و مزمن درتمام سیتم بدن فعال شده است ) و نتیجتا اخلال در سیتم دفاعی بدن شکل می گیرد .

ج : الرژی فصل زمستان نتیجه غالب شدن خلط بلغم ( یعنی اخلاط سرد و تر کثیف و مزمن در تمام سیتم بدن فعال ) شده است و نتیجتا اخلال  در سیتم دفاعی بدن شکل میگیرد .

د: الرژی فصل بهار نتیجه غالب شدن خلط دموی ( یعنی اخلاط گرم و تر کثیف و مزمن درتمام سیتم بدن فعال ) شده است .و نتیجتا اخلال در سیتم دفاعی بدن شکل می گیرد .

از راه تغذیه با طبیعت چگونه با حساسیتها مقابله کنیم :

دفع فضولات بدن بایستی حداقل روزی سه بار دفع مدفوع و ادرار بدون سوزش و خارش انجام شود یعنی با یبوست و هر گونه عفونت در مجاری مقابله شود . زیرا یبوست ام الامراض بدن است و بو علی سینا می گوید هفتاد مرض تولید می کند .

مصرف شربت خاکشیر با گلاب و ترنجبین بصورت ناشتا حد اقل 14 روز انجام شود تا روده از خشکی خارج شود . 

برای خرید خاکشیر کلیک کنید .

برای خرید گلاب کلیک کنید .

برای خرید ترنجبین کلیک کنید .

مصرف سکنجبین عسلی با مخلوط عرق نعناع روزی 6 قاشق ناشتا انجام گیرد .

بعد از مصرف مصلحات بالا ، افرادی که دارای اخلاط غالب (دموی ، صفراوی و سوداوی ) هستند حتما حجامت انجام شود ولیکن برای بلغمی ها حجامت موثر نمیباشد .

روی بینی ، پیشانی سر و روی روده از فم المعده تا ناف ، را هر روز با روغن بادام شیرین ، روغن مالی ارامی داده تا عروق خشک یا روده خشک ، مرطوب گردند . و اگر همت شود و پشت سر این قبیل افراد روغن بادام شیرین مالیده شود سبب می شود تا سیستم عصبی بدن تنظیم گردند .

مصرف ادویه جات تند و بالاخص نمک مضر است .

روزی 2 گرم دارچین با زرد چوبه در اب ولرم حل شده  وبا اندکی  عسل میل شود .

 رب گوجه فرنگی کارخانه ایی ، گوجه فرنگی در سالاد و بادمجان ( به غیر فصل ان در تابستان از سر صفره تغذیه ها ) حذف شود .وخوردن کدوجات بسیار عالی هستند .

تغذیه با ادویه جات تند مصرف نشود .

تغذیه بخار پز از  تغذیه پختنی مفید تر است و تغذیه گوجه فرنگی در صبحانه حذف شود .

استعمال ادکلن ، ژله ها ، خوشبو کننده ها ، عطر های شیمیایی و مواد شوینده اسانس دار ممنوع شود .

همزیستی با اشیاع دارای گرد و خاک ، پرندگان و لانه های انها نشدید کننده حساسیتها هستن .

پودر های لباسشویی با انزیم های مختلف در تشدید حساسیت خیلی نقش دارند بایستی لباسها پس از خروج از لباسشویی در معرض افتاب قرار گیرند .

بصورت نوبه ایی روزانه یک لیوان عرقهای بابونه ، زلفا ، پر سیاوشان ، خار شتر با خارخاسک مخلوطی ، کاسنی ، ختمی ف بنفشه مصرف شو د( این عرقها بستگی به گوارش افراد را دارد بایستی عرقها تست شوند تا پذیرش بدن برای رفع حسایت مشخص شود .

گیاه شکر طیغار تمیز شده ( حشرات داخل حتما خارج شود) روزی یک قاشق غذا خوری در یک لیوان اب جوش با اندکی عسل شیرین و حل شده وسپس میل شود .

بعضی از کمپودها حساسیت زا هستند .

در تصفیه قند و شکر مواد فسفر بکار رفته شده و بجای انها از کشمش و توت خشک استفاده شود و اگر کسی دارای درد دل است خرما نبایستی مصرف کند .

 

کشمش پلویی

کشمش پلویی

برای خرید کشمش کلیک کنید 

 

توت خشک

توت خشک

برای خرید توت خشک کلیک کنید 

سبزی های بسیاز تند حساسیت دار مانند شاهی و تره حذف شوند و بهنگام خرید سبزی گشنیز را به مجموعه سبزی خود به عنوان دارو بیفزایید . و به هیچ وجه شب هنگام از شاهی استفاده نشود .

عرق گشنیز ، عرق ختمی ، عرق همیشه بهار برای استحمام صورت و یا بدن بسیار مفید است و به موقع بروز حساسیت می توان یک لیوان بصورت مخلوط میل کرد .

 

انواع عرقیات

عرقیات نمازی

برای خرید عرقیات کلیک کنید .

 

 

 

 

 

 

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.