مقایسه اثر 5 نوع چای بر بدن انسان : چای سیاه ، چای سبز ، چای سفید و چای قرمز
1- چای سیاه :
این چایی در تمام دنیا بیشترین مصرف را داشته و با انواع مختلف به جهانیان عرضه می گردد .
ماده نشاط اور ان ” تئین ” نام داشته و میتواند به سرعت در انسان عادت ایجاد نموده و انسان را تا سر حد ناراحتی های شدید و معده و حتی مسمومیت پیش ببرد !
اگر به چای سیاه رنگدانه یا طعم دهنده اضافه شود ، مطمئنا اثرات مفید از دست می دهد و علاوه بر این اگر مقدار زیادی چای سیاه غلیظ به صورت روزانه مصرف شود ،اگزالات موجود در ان میتواند برای فرد مضر باشد بخصوص برای کسانیکه مشکل سنگ کلیه دارند ، مقادیر زیادی اگزالات می تواند مشکلات کلیه انها را تشدید کند .
در افرادی که مشکل رفلاکس معده دارند ، توصیه می شود از چای سیاه استفاده نکنند زیرا که ، نوشیدن چای ، مشکل انها را تشدید می کند و در صورت تمایل مصرف چای باید از چای بسیار کم رنگ استفاده کنند .
لازم به ذکر است که مصرف روزانه چای غلیظ باعث پوکی استخوان میشود چون مصرف مقادیر زیاد چای باعث دفع کلسیم از کلیه ها و در ادامه باعث پوکی استخوان می شود . فردی که سالها چای غلیظ با مقدار زیاد مصرف کند دچار پوکی استخوان می شود پس باید هر چه زودتر این عادت غلط خود را اصلاح نماید .
توصیه می شود افرادی که مشکل خاصی ندارند ، بهتر است از چای سیاه کم رنگ استفاده کنند و مقدار مصرف ان از دو لیوان در روز بیشتر نشود !
2- چای سبز :
برای خرید چای سبز کلیک کنید .
چای سبز ضررهای چای سیاه را ندارد و می تواند فشار خون را کمی کاهش دهد ، این نوشیدنی انتی اکسیدان بسیار بالایی داشته و باید با حرارت متوسط و به ارامی اماده شود چرا که حرارت بالا باعث از دست رفتن انتی اکسیدهای ان می شود .
در هر صورت مصرف چای سبز از چای سیاه مفید تر است .
3- چای سفید :(چای سفید سرشار از انتی اکسیدان )
چای سفید گزینه مناسبی برای مصرف است و میتواند تاثیر خوبی بربدن داشته باشد ، همچنین در چای سفید ، انتی اکسیدان های خوب و فراوانی وجود دارد که با تغییرات سرطانی شدن سلولها در بدن هر انسان ، مبارزه می کند .
تا به امروز مضراتی که برای چای سیاه ذکر شده برای چای سفید مطرح نشده است و اثرات مفید ان به اثبات رسیده است .
4- چای قرمز:
برای خرید چای ترش کلیک کنید .
چای قرمز یا به اصطلاح چای ترش نیز به دلیل کاستن از فشار خون ، علاقه مندان بخصوصی دارد ولی به دلیل اثرات ترکیب شدن ان با اسید معده باعث ناراحتی در معده بعضی از مصرف کنندگان می گردد .
چای قرمز هیچ گاه نمی تواند جای داروهای فشار خون را بگیرد ولی مصرف گاه گاه ان بلامانع است
جایگزین کردن چای قرمز بجای دارو در افرادی که فشار خون بالا دارند بسیار خطر ساز است .
5- مصرف چای میوه جات : مثل چای به ، چای زنجبیل و چای سیب و یا دارچین ، بسیار مفید بوده و می تواند روزانه مصرف شود .
چای دارچین ، چای به ، چای زنجبیل و چای سیب ، البالو و بخصوص انواع چای گیاهی مثل نعناع ، کاکوتی ، گاوزبان ، البته به شرط انکه طعم دهنده و عطر دهنده به انها اضافه نشده باشد ، برای همه مفید است و یا از نوع اسانس دار نباشند و یا از انواع چای های کیسه ایی مصرف نشود .