خواص روغن کرچک

مرتب سازی بر اساس :
فقط موجود ها:

نمایش دادن همه 3 نتیجه

16
حراج
روغن کرچک خوراکی ویهان
تومان۱۸,۰۰۰ تومان۱۵,۰۰۰

روغن کرچک یکی از انواع روغن های گیاهی است که از گیاه کرچک به دست می آید و از آن به عنوان ملین برای درمان یبوست استفاده می کنند، همچنین روغن کرچک خطر ابتلا به آرتروز را کاهش داده و به سلامت پوست و مو کمک می کند.

استفاده موضعی از روغن کرچک

  • درمان آرتروز
  • تقویت و رشد مو
  • درمان آکنه
  • مرطوب کننده پوست
  • از بین بردن خطوط زیبا و چین و چروک
  • افزایش گردش خون
  • درمان زخم ها

چنانچه مایلید توضیحات بیشتری درباره این محصول بدانید به قسمت توضیحات تکمیلی در پایین همین صفحه مراجعه کنید.

16
حراج
روغن کرچک سپهر یکتا
تومان۱۳,۰۰۰ تومان۱۰,۸۰۰

استفاده از روغن کرچک تاثیرات و خواص شگفت انگیزی برای زیبایی پوست و مو به همراه دارد، همچنین روغن کرچک برای درمان برخی از بیماری ها نیز مفید است.

روغن کرچک سرمد
تومان۶,۰۰۰

روغن کرچک یکی از مواد ضدالتهاب و ضدباکتری است که به‌سبب داشتن مواد مورد نیاز برای سلامت پوست و مو، در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد بسیاری دارد. این روغن که از عصاره‌ی دانه‌ی کرچک به‌دست می‌آید، یکی از مواد خام مفید با پایه‌ی زیستی است که حتی در تولید دارو نیز از آن استفاده می‌شود.

استفاده موضعی از روغن کرچک

  • درمان آرتروز
  • تقویت و رشد مو
  • درمان آکنه
  • مرطوب کننده پوست
  • پاک کننده عمیق
  • از بین بردن خطوط زیبا و چین و چروک
  • افزایش گردش خون
  • درمان زخم ها

چنانچه مایلید توضیحات بیشتری درباره این محصول بدانید به قسمت توضیحات تکمیلی در پایین همین صفحه مراجعه کنید.